29 Aralık 2012 Cumartesi

2012 Özeti

                   

                                 

Bir milenyum yılını daha geride bırakmak üzere iken bir değerlendirme yapmak gerekirse;


Bu yıl benim için yeni başlangıçların, bazı vazgeçişlerin, ağır kayıpların, çok güzel anıların bir tamlaması olarak son bulmak üzere..

2011 'in son aylarında ortaya çıkan hastalığıyla hepimizi şoke eden dayıcım, ailemizin çınarı maalesef 2012'in ilk aylarında aramızdan ayrıldı..O, öyle sevgi doluydu, öyle sıcak bir insandı ki eminim Allah'ım da onu çok seviyor..Nurlar içinde yat canım benim...

Bu yıl yaz aylarında bir arabamız oldu bizim..Görmemişin bir arabası olmuş demiştik ve  hemen kendimizi İzmir-Tekirdağ karayolunda buluvermiştik..Yanii bu yılın en eğlenceli en maceralı günlerini de yaşamış olduk o yollarda..İlk kez Edirne'yi, Selimiye'yi, Ayvalık'ı ve Cunda'yı görüp gezdik..Ailemizle harika anılar biriktirdik :))

Bu yıl üniversiteli oldum mesela..Amaaann iyi güzel de hiç yoktan dert açtık başımıza..Yok ders çalış yok sınava git..Herşey zamanındaymııışşş desem de bir yandan da seviyorum uğraşmayı ;)

Yine bu yıl yaşadığım yer ve evimi değiştirdim..Çokta güzel oldu..

Tabi yine bu yıl sonunda biricik eşimle birlikteliğimizin 8. yılını doldurmuş, yıllarla birlikte aşkımızı da katlandırmış oluyoruz kıh kıh kıh :))

Ve dünden beri de bu yıl içinde yaşadığım son kırgınlık olmasını dileyerek, aslında çokta kızgın olduğumu söylemeden geçemeyeceğim..Yeni yılda onlara bir tek tavsiyem olabilir; Haddinizi Bilin!!

2013 ten dileklerimi başka bir posta saklayıp hemen derslerime gömülmem gerek sevgili izleyicilerim..
Hepinize mutlu, huzurlu bol gülücüklü bir haftasonu diliyorum..
Hoşçakalın ;)

23 Aralık 2012 Pazar

Bu Tarafta..

Merhabalar sevgili okuyucularım,
Bir süredir uğrayamadım çünkü yine pek bir meşguldüm..

En son diş sorunum ve o büyük korkumdan bahsetmiştim sizlere ki muhteşem bir şekilde çözülmüş bulunuyor bu sorun..Maalesef çocukluğuma inildiğinde hep bi acı ve hüsranla sonuçlanan bu korkum meğer zaman içinde gelişen ilaçlarla çok kolaya indirgenmiş bulunuyor..Gerçekten hiç bir şey hissetmedim..Doktoruma da bana bu korkumu yenmemi sağladığı için minnettarım..En kısa zamanda da bütün dişlerimi yaptırma kararımı bizzat burdan da ilan ediyorum..

Ayrıca hep ertelediğim 'amaaannn bir ara gider alırım' dediğim öğrenci kimliğimi de bu zaman zarfı içinde (:)) gidip aldım..Sınav yerlerim her ne kadar ters istikametler olsa da yapacak bir şey yok, hayırlısı olsun diyoruz..

Yine bu arada Breking Dawn-2 yi de izlemiş ve bir seriye daha son vermiş bulunuyorum..Açıkçası ben fanatiği olarak hiç bir puanlamaya, yorumuna, eleştirisine bakmadan diyorum ki muh-te-şem  bir final olmuş..Artık sadece cd'lerini takıp takıp tekrarlarını izleyebileceğim :((



Sınavlarım yaklaştığı için bu aralar zamanımı daha çok derslerimin başında geçirmeye gayret gösteriyorum..Geçen yılın sorularını büyük araştırmalarıma rağmen bulamamıştım..Daha doğrusu direk indir tarzındaydı ve bu sayede bir kaç virüsle de bilgisayarımı tanıştırmak zorunda kalmıştım..Ama sağolsun aşkısııııı iş yerinde bulup birde yazıcıdan çıkarıp getirerek gönlümü bir kez daha fethetmeyi başardı..

Bugün ben de bir hapşırık bir üşüme baş gösterdi sevgili okuyucu..Oh ne güzel bu kışa hasta olmadan başladım derken tutuluyorum galiba :( Hemen gardımı almalıyım..

Benim pazarım biraz halsizlikle geçiyor ama hala bitmiş sayılmaz değil mi ?
Bakarsınız son bir hamle olarak; bir akşam gezmesi ayarlarız tabi önce biraz toparlanmam gerek :))
Herkese mutlu bir hafta dileğiyle..
Hoşçakalın..

12 Aralık 2012 Çarşamba

12.12.12

Selamlar sevgili takipçi, gelen giden her kim varsa selam olsun hepinize..

Dediler binde bir olur bu tarih vardır bir keramet dedik, yok fısss çıktı..
Sıradan mı sıradan bir gün işte..
Bir iki arkadaşla görüşüldü güzel sohbetler edildi..
Sevilen insanın iş çıkışına denk geldi bizim sohbet sonu, anlayacağın eve birlikte gelindi..
Yemek yendi kahveler, churcill'ler içildi (biz kahveyle birlikte içiyoruz, kimse bir anlam veremiyo)..
Şahsiyetli insan, maç izliyor,kuponunu heyecanla takip ediyor(tuttu tutacak kıvamında-mış) 
Kalkıp ders karıştıracağım şimdi maç bitene kadar (kalkabilirsem iyi olacak ki 15 gün kaldı benim daha hiç başlamadığım konular var, olmazsa hatim indirmeyi deneyeceğim geçmek için)..
Kuzey Güney izlenecek..
Ve kapanış..
Hani çok özeldi?
Boşverelim böyle keramet beklemeyi, her günün, her anın tadını çıkaralım..
Lafım size 21 Aralıkçılar :)
Seviyorum sizleri..
Hoşçakalın ;)

11 Aralık 2012 Salı

Dişçi Korkusu

Dişçi Yönetimi resmi


İyi geceler saygıdeğer okuyucularım,
Sonunda oldu..Her ne kadar sorunlu da olsa birlikte gayet mutlu mesut yaşadığım dişim artık çekilme safhasına geldi..Eee napalım diyebilirsiniz ama bende ki bu dişçi korkusunun ne boyutlarda olduğunu tahmin bile edemezsiniz :((
Çocukluğumdan beri korkulu rüyamdır..Harbi harbi felaketimdir.
Her zaman dişlerim sorunlu oldu ve hala da çok kargaşık kurgaşıktır. Düşünün; 27 yaşındayım ve hala bir süt dişim duruyor, tabi üstüne gelenin altında..
Sırf bu korkumdan dolayı nasıl göründüğü bile umurumda değildir..Ağrımadığı sürece de gitmem doktora ki yıllar oldu gitmeyeli..
Annem çok uğraşmıştı gençlik yıllarımda. Bin bir yalvarma yakarmayla götürür ama her çekildikten sonra bayıldığımı görünce de çok üzülürdü canım benim..Bayılmalarım her seferinde tekrarlayınca bu durumu da ayrı bir hastalık haline getiricem diye vazgeçmişti zavallım..
Çok defa kendime telkinlerde bulundum; kazık kadar oldun, artık git, korkunla yüzleş ve daha güzel bir görüntüye sahip ol diye ama, her seferinde korku galip geldi..
Ama bu sefer kaçış yok gibi görünüyor..Yarın randevu alınacak tanıdık bir dişçiden.
Benim korkumu farkederse, kariyerini benimle mahvetmek istemeyebilir :))
Gece gece kafanızı şişirdim ama belki bi nebze rahatlarım dedim..
Bana şans dileyin a dostlar!
Hepinize iyi geceler
Adios..

8 Aralık 2012 Cumartesi



Günaydınlaaarrr :)
Soğuk, yağmurlu, bol çamurlu bir haftanın ardından, bugün bizim buralarda güneş yüzünü gösterdi..
Dışarda parlak mis gibi bir hava var..
Bizim haftasonu için planımız, diğer evimize gidip, kendimizi yine doğanın kollarına bırakmak..Tan kastımız zeytin toplamak :)
Yarın için hava yine yağışlı görünüyor ama ya nasip diyeceğiz, hadi hayırlısı..
Hepinize; yaptığınız planları gerçekleştirebileceğiniz, bol bol gülebileceğiniz, mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum..

Hoşçakalın :o

5 Aralık 2012 Çarşamba

Kaldığımız Yerden...

Merhabalar şahsiyetli izleyicilerim;
En son cumartesi günü görüşmüştük hatırlarsanız. Hatırladınız dimi? Heh işte ordan devam edecek olursak;

Cumartesi gecesi çok yağmur yağmış olmasına ramen, öğlen güneş açmıştı..Arada bir gözden kaybolsa da arada bir yüzünü gösteriyordu..Biz de bunu fırsat bilerek vurduk kendimizi dağlara, ovalara :)




                                      
                             
Sonbaharla yaprakları sararan dokülen ağaçların, renklerini kaybeden çiçeklerin yerine, kışlık olanlarında yeniden doğuşunu izledik..


Bol bol misss kokulu dağ kekiği topladık..
Pazar günü döndük evimize..

Pazartesi Dünya Engelliler Gününü Engelli kardeşlerimizle geçirdik..Onların nasıl hiçbir engel tanımadan hayata tutunduklarını, nasıl büyük kalpler taşıdıklarını gördükçe mutluluktan gözlerimiz doldu. 

Salı maalesef bir kamu kuruluşunda yapılan hatayı düzeltmek için uğraştım..Çok önemli bir konuda yapılan yanlışlığı görmezden gelebilmeleri insanı çileden çıkarır ama neyseki halloldu..

Sonunda bugün evimde kalabildim..Bir güzel uyuyup dinlendim.Tabi sonrasında da ev işleriyle ilgilenmem gerektiğini hatırlayıp, köle isavraya bağladım :D
Bu yazıyı da bitirirken Kuzey Güney'e geri dönüp, Bitince de bu geceyi bitirmeyi planlıyorum.
Hepinize kucak dolusu sevgilerle,
Hoşçakalın..

1 Aralık 2012 Cumartesi

Haftayı Bitirirken

Merhabalar hanımlar, beyler ;









Her zamanki gibi bir hafta daha dolu dolu geçti..Kah arkadaşlarla sohbette, kah misafirlerimle, kah alışverişte, kah kendi evimde...
Kendi evim demişken daha önce de bahsetmiştim, taşındığım evim kendi evimdi ve benim orda herşeyden önce çok sevdiğim dumanım var..Onu terketmiş değilim, kardeşimiz bakıyor şimdi ona..Bizde cumartesi günlerini adet edindik hem evimize hem de dumanı görmeye gidiyoruz.Her zamankinden daha akıllı, daha sevimli :)) Bugün yine gideriz belki..
Ayakkabı aldım sıra çanta da :)
Fırsat buldukça ders çalışmaya çalıştım! Daha fazla zaman ayırmalıyım..Ocakta sınavlarım başlıyor. Bu hızla gidersem sonu kötü olabilir :((
Arkadaşlarımız geldi onları ağırladık, bol bol güldük :)))
Diğer bir grupla da aşure yapıp dağıttık..
Bir de biz eşimle bu aralar okey oynamaya fena sardık..Nerdeyse her fırsatta oynuyoruz..Bak onu görüntülememişim şimdi farkettim :)
Bugün pazar var bizim buralarda..Arkadaşım gelecek, kahvaltı yapıp, birlikte çıkacağız..
Bir an önce kalkıp hazırlık yapmalıyım :))
Hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum.
Hoşçakalın :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...