7 Temmuz 2012 Cumartesi

Farkedebilmek

Sıcak, cıvıl cıvıl kuş sesleri ile dolu bir haftasonundan; Merhaba,



Bir yanda, bu gün dahil, çalışmak zorunda olanlar, bir yanda tatil zevki yapanlar, bir yanda acılar, bir yanda güzel anılar biriktirenler..

Hepimizin ayrı hayatları, ayrı hayalleri, ayrı garipliklerle, maceralarla dolu dünya halleri..

Bazen kaptırırız kendimizi yaşam koşuşturmasına farketmeyiz birçok şeyi, ama an gelir öyle bi kalırsın ki; sanki dünyanın en kalabalık, en işlek caddesinde, tam yolun ortasında..Herşey devam eder ama sen çakılırsın..Çaresiz, kimsesiz,sessiz..

Herşey ters gider, aksilikler üst üste gelir..'Bu ne ya, bu kadar da olmaz' dersin. Sen düzeltmek isterken daha bi beter olur..

Etrafındaki kimsenin seni anlamadığını düşünürsün. Kapıların hepsi kapanmış, çıkışı olmayan bir labirentte, yolunu bulamayacağını düşünürsün ama yolu aramaktan da vazgeçemezsin..

Tam 'yeteeeeeerrrrr' diye delirdiğin, kırıp dökmeye başladığın, vazgeçtiğin anda görürsün o ışığı!

Kahkaha değildir o anda yüzündeki..Gözlerini kısarak, dudaklarını yarım ay haline getirirsin ancak..İşte o tebessümdür umuda..Temennidir güzelliklere ve sonsuz Şükürdür!

İmtihandır, kadir kıymet bilmektir, 'kul sıkışmadıkça, Hızır yetişmezmiş'tir.

Hayatın anlamına varmak, Yaradan'a inanmak, 'kabulumdur' diyebilmektir..

Çok Şükür diyebilmenin hazzını yaşamaktır :)

Herkes için, herşeyin en güzelini diliyorum..
Acılardan, sıkıntılardan uzak, mutlu bir haftasonu diliyorum..

Hoşçakalın ;)

2 yorum:

FERİDECO dedi ki...

Çok hoş bir Pazar mesajı olmuş canım her konu da haklısın ,şu an eğer 1 gün dahi tatil yapabiliyorsak bunun farkında olabilmek ve tadını çıkarmak çok önemli mutlu günler canım

görkemli dedi ki...

yarınımızın garantisinin olmadığını farkederek yaşayabilmek hayatı çözdüğümüz andır.her zaman bu kadar kavrayamayabiliriz belki ama yaşabildiğimiz kadar yaşamalıyız 'an' larımızı..Çok teşekkür ederim canım..Görüşmek dileğiyle ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...