6 Şubat 2013 Çarşamba

Bugün Çıktım Kendimi Mutlu Ettim ;)

Merhabalar sevgili okuyucu;
İzmir'de üç gündür bahar havasını yaşıyoruz...Güneşli, sıcak, pırıl pırıl..
Önceki günleri değerlendirememiştim bugün çıktım sonunda..
Halk Eğitim Merkezi'nde Osmanlıca kursuna yazılmaya gittim. İnternetten başvuru yapmamı, Yeterli sayı tamamlanırsa açabileceklerini söylediler..İnşallahhhhh tamamlanıııııııııııııııırrrrrrrrrrr......
Ardından gittim kütüphaneye kayıt oldum..Kitaplara dokundum, kokladım, altı çizilen satırları bir de ben okudum..Tabi ilk kitabımı da aldım:


Hemen ardından biraz da alışveriş 
Olmazsa olmazımız kozmetiğimiz:)

 Bu ürün benim gibi kışın elleri kuruyan, kuru ellerle pamuklu yünlü birşeylere dokununca içinden ığğğğğyyyy sesi gelenler için muhteşem bir ürün..Aslında tüm vücut için uygulanabilecek bir ürün.İçinde; okyanus tuzu, papatya yağı, susam yağı, E vitamini varmış..Ayrıca meyveli olduğu için süper kokuyor ve ayrıca antı-selülit bir ürün..İdil kozmetikmiş.


 Maybelline fondötenini ilk kez kullanacağım, hadi hayırlısı diyelim sonra söylerim nasıl olduğunu..(çokta anlamam renk uyuyorsa sürer geçerim)..Flormar siyah kalemi daha önce de kullanıyordum bitmek üzere diye aldım..Golden Rose göz stiğini ilk kez kullanacağım bakalım nasılmış :)


Benim öyle akşam sabah yüzümü temizleyeyim, tonikleyeyim, nemlendireyim gibi adetlerim hiiiçççç yoktur. Baktım hepsini birden yapıyormuş aldım gitti..Şimdi böyle söylüyorum diye de kanmayın geçen gittim ciddi ciddi cilt bakımı yaptırdım eeee yüzümüz vitrinimizdir..(bir yerde duymuştum kesinlikle bana ait değil o söz)
Arko, aile dostumuz..Ben pek kullanmam eşim daha çok sever evde bulunur genelde..

Bu akşam tavsiyelerinize uyup CMYLMZ'a gidiyoruz..Bu günü güzel bitireceğiz inşallah:)

Haftasonu finallerim var aa dostlar. Çok heyecan yapıyorum.
Her türlü hayır duasına açığım bu hafta..
Sınavlardan sonra görüşürüz artık.
Hoşçakalın

8 yorum:

herşey tadında dedi ki...

açıköğretimdemisin
hangi bölüm
yazılardan anladığım kadarıyla türk dili ve edebiyatı sanırım
haftasonu sınavlarda başarılar
allah zihin açıklığı versin ve çalıştığın yerlerden çıksın
sistem artık çok değişti bu sene valla

görkemli dedi ki...

Evet canim acikogretim tarih bolumu..Benim en cok istedigim seydi ama meslek lisesi cikisli oldugum icin bu bolumu secemiyordum..Yillar sonra boyle bir sans yakaladim o yuzden cok hevesli bir sekilde okuyorum.cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin umarim guzel bitiririm ilk donemimi :)

Blogger Bolat dedi ki...

Tebrik ederim bu devirde kimse kütüphaneye kayıt olma gereği hissetmiyor. Ayrıca kitap çok ilgilimi çekti neolitik çağ hep merakımı çekmiştir.

görkemli dedi ki...

Maalesef oyle ama bence en guzel kitap kokusu kutuphanelerde :)ilk insanlar ve yaptiklarina hayranim bende.. Tesekkurler :)

Bushe dedi ki...

vayy osmanlica cok zor kolay gelsin :)

Bilge Adam dedi ki...

Dopdolu bir gün yaşamışsınız. Bana göre en güzeli Osmanlıca kursuna yazılmanız ve aldığınız kitap olmuş. Osmanlıca kursuna bir dönem ben de gittim. Çok keyifli bir eğitim.

görkemli dedi ki...

Gercekten zormus Bushe ruyalarima girer oldu kabus gibi..Ama isteyerek sectim bu bolumu bakacaz bi caresine..;)

görkemli dedi ki...

Evet hala daha o sekilde devam ediyor otutup yeni bi yazi bile yazamadim..Tesekkur ederim insallah bende gidebilirim kursa..Sevgiler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...