25 Temmuz 2012 Çarşamba

Süüüüütttt Mısıııııırrrrr :)

Merhabalar,
  Eh mübarek ramazan ayı olunca, insanoğlu pek bir açgözlü oluyoruz galiba..Sıcak yaz ayında oruçlu olduğumuz zaman içinde, pek bir yeme-içme düşünüyoruz. En azından ben öyleyim. Bütün gün onu da yapayım bunu da yapayım derken sofralarımız pek bir dolu oluyor, çok şükür Rabbim'de bereketini katıyor.
  İftarda ise; hepsinden azar azar yiyip tıkanıyoruz. Şükredip, aç kalanları düşünüp onlar içinde dua ediyoruz..Allah'ım kimsenin rızkını esirgemesin inşallah..
  Ben çalışmadığım için gece geç saate kadar televizyon, bilgisayar, kitaplar, iş güç diyerek; sahuru yapıp öyle yatıyorum..Genelde de o zamana kadar ağzım pek durmuyor..Eşim kilo alacaksın diye dalga geçiyor benle..Haksız da sayılmaz :)
  Her gecenin bir yıldızı var benim için. Bu gecenin de yıldızı süt mısır :)




 Hımm afiyetle yenmeyi bekliyor..
 Eşimle bu akşam için planlarımız vardı ama iş yerindeki sorundan dolayı acil gitmesi gerekti. Büyük ihtimalle sabahlayacak..Eh sıkılırsam bayaa bi yerim ben bu gece..Kimler benim gibi devam ediyor ramazan ayına?
Ben burdayım canlar..Beklerim;)
Herkese selamlar.
Hoşçakalın :)


7 yorum:

Unknown dedi ki...

ben de buralardayım görkemli. süt mısıra da ailecek bayılırız. biz aslında mısır patlatmayı da çok severiz. neyse ramazanla aram iyi.sıcak ama yaz ayındayız ne olabilirdi ki başka. bloğunu beğendim ben de beklerim. görüşmek dileğiyle...

Sulemmutfak dedi ki...

Misirin kalorisi az oldugundan istedigin kadar yiyebilirsin. Bende cok severim sut misiri. Kanada daki Misirlarda cok guzel. Sadece 10 dakika kaynatmak yeterli oluyor. Afiyet olsun.

Unknown dedi ki...

Evet karın akçen hersey istiyor insan vakit olunca da çok
Yiyemiyor sen genede dikkat et kilo alma:))
Sevgiler:))

görkemli dedi ki...

Hoşgeldin Tombul Tarifler :) Ayyy patlamış mısıra bayılırım bende..Ne güzel bir nimet ki yazın tadı ayrı kışın ayrı..Gelirim tabi ki görüşmek üzere..Sevgiler. :)

görkemli dedi ki...

Sulemmutfak merhaba:) Kaloriye dikkat çektiğin iyi olmuş..Tamda yine birşeyler atıştırıken :)) Görüşmek dileğiyle..

görkemli dedi ki...

Merhaba Aylin..Çok haklısın dikkat etmem lazım..Teşekkürler..Görüşmek üzere ;)

Limon çiçekleri dedi ki...

Ben 1 kase çorbayı bile yiyemiyorum.ekmek hiç yemiyorum,bırakın diğer yemekleri.Sahurdada bir kase mısır gevreği ama sadece yarım kg.verebildim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...