27 Kasım 2012 Salı

Merhabalar sayın izleyen;
Bugün İzmir ve ben aynı hallerdeydik..Biraz bulutlu, ara ara güneşli, yer yer sisli :)
Sabah erken saatte kalkıldııı, güzel bir kahvaltının arkasından düşüldü yollaraaaa..Metro ile Konak'a gidilecekti..Metrodan sıkılmamla, sonbaharın son güneşli günlerinin keyfini sürme isteğim bir anda oldu ve Karşıyaka istasyonunda inmiş buldum kendimi..Vapur sefası yapmak çok daha cazip geldi..



Konak'a gitme sebebim bir hastane ziyareti, küçük bir tahlil sonucu öğrenme olunca, haliyle ruh halimde pek bir değişkendi..Ama kafaya koymuştum; eğer sonuç güzel çıkarsa felekten bir gün çalacaktım..Çok şükür öyle de oldu..
Hemen vurdum kendimi Kemeraltının o çok sevdiğim cıvıl cıvıl sokaklarına..Dükkan dükkan gezdim, stres attım :) Çok fazla alışveriş yapmadım. Daha çok abur cubur alışverişi oldu benimki..Maalesef paylaşamıyorum çünkü çoktan keyifle mideye indirildiler :))


 Dönüşte de İzmir'i özleyenlere meşhur saat kulesini görüntülemeyi unutmadım :D


Eve dönmek üzere metroya doğru ilerlerken güneşin batışı ile bir günü daha bitirmiş oldum...
Umarım sizlerinde günü benimki kadar keyifli geçmiştir..
Bu arada Bloğumdaki fotoğrafların açılmadığına dair bazı duyumlar aldım. Bu gibi bir durumla karşılaşıyorsanız bildirmenizi rica ediyorum..
Hımm unutuyordum bu arada bende artık instagramdayım : gorkemumut
Orada da görüşmek dileğiyle,
Hoşçakalın :D

19 Kasım 2012 Pazartesi

Misafirlerim

Merhabalar sevgili okuyucu,
Sonunda teknolojik sorunlarımı çözmüş olarak karşınızdayım..Uzun bir süre oldu sizlerden ayrı kaldım..Nedense benim işlerim hiç bitmiyor. Aman bitmesin zaten :)
Taşınmanın ve yeni hayatımıza alışmanın yanı sıra ilk misafirlerimi de ağırlamış oldum..Hem de ne misafir; annem, büyük yengem, ortanca yengem, teyzem ve halam :))
Otobüsle gündüz yolculuğu yaptılar..Göz göre göre gelmek istemişler :) Fakat gündüz yolculuğunun gereksiz duraksamalarına ve havanın erken kararmasının acizliğine uğradılar maalesef..
Akşam dokuz gibi benimleydiler..O gece hasret giderdikten sonra sabah hemen düştük İzmir keşfine:))

 Karşıyaka iskelesinde iki kız kardeş..
 Alsancak vapuru kalkmak üzere
 Pasaportta gezinti
 Kızlarağası hanında alışveriş
 Kemeraltında yemek ve soluklanma
 Saat kulesinde poz olmazsa olmaz
İzmir'de altı Trakyalı :))

 Ertesi gün de sahil gezintileri ile İzmir fethedildi


Beş günün sadece ilk iki günü gezdirebildim. Diğer günlerde " yorulduk, biz seni görmeye geldik" dedikleri için genelde evde geçirdik zamanımızı..Her anı özel her anı şamatalıydı..Onlarla birlikte olmak, onları ağırlamış olmak ayrı bir heyecan ayrı bir sevinçti..
İşte böyle su gibi geçti zaman..Bir hafta oldu onları geçireli, geçirdiğim anda başladım özlemeye..
Onlar gittikten sonra pek bir sessiz kaldı herşey..Evimiz, masamız, sohbetlerimiz..
Neyse ben daha fazla melankoliye bağlamadan son vereyim bu yazıma da..
Bir daha görüşünceye dek 
Hoşçakalın :))

15 Kasım 2012 Perşembe

Ah Bu Ben..

Merhabalar,
Zamanın akışına yetişmeye çalışan şu fani bedenimle, bir fırsat bulup, gecenin bu saatinde, son haberlerimi yayınlamak istediğimde;
 Daha önce de bahsetmiş olduğum o meşhur doğum günü hediyem ;


Hainlik yapıp misafirlerimle geçirdiğim o güzel anları pc me aktarmadı :( Neyin kafasını yaşıyor çözemedim..Ama ben dedim teknoloji özürlüyüm diye dinletemedim..Neyse;
Bu konu ile en kısa zamanda ilgilenip tekrar aranızda olacağımı bildirip, uyumaya gidiyorum..

Şimdilik Hoşçakalın ;)

2 Kasım 2012 Cuma

Geldim, Gidiyorum ;)


Merhabalar sayın izleyenler,
Arayı bu kadar açtım çünkü; taşınma işlerimiz biraz karmaşık oldu..Yani şöyle oluyor ben kendi küçük, şirin evimden, kiralık, daha büyük, daha modern bir eve geçtim..Haliyle kendi evimden de kopamayacağım (kopmak istemediğim) için burada da eşya bıraktım..İşte bu yüzden gidecekler ve kalacaklar diye ikiye ayrılan eşyalar beni de ayırdı kendimden..
Allah'tan ufak çizikler dışında eşyalarım sağsalim taşındı..Arefe gününe kadar yerleşmiştim ama hala ufak tefek eksikler var. Bayramda kendi evime de geldim bir daha derleyip toparladım. Hala Tv' miz çalışmıyor ve internetimiz bağlanmadı.
Bu arada doğum günümü kutladık..Eşim sayesinde harika bir gündü :) Şuanda paylaşamıyorum ama hediyemde harika. en kısa zamanda onu da paylaşıcam sizlerle..
Dün yine kendi evime geldim..Aklımda olan birçok işimi hallettim..Çok rahatladım..
Ve yeni bir haber aldım..Hafta sonuna misafirim geliyor; ağır toplarım..Biletler alınmış, büyüklerim geliyor :))
Yapılacak çok iş, hazırlanacak çok şey var. Biliyorum bu heyecanla elim ayağıma dolaşacak ve mutlaka birşeyler ters gidecek..
Sakin olmalı, planlı çalışmalıyım :))
Ben bir süre daha uğrayamayabilirim sevgili seyirciler..Misafirlerimle ilgilenmeli, onları bol bol gezdirmeliyim :))Sonra da sizlere bol bol anlatırım :)
Hepinize Hayırlı Cumalar
Kendinize iyi bakın 
Hoşçakalın
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...