5 Aralık 2012 Çarşamba

Kaldığımız Yerden...

Merhabalar şahsiyetli izleyicilerim;
En son cumartesi günü görüşmüştük hatırlarsanız. Hatırladınız dimi? Heh işte ordan devam edecek olursak;

Cumartesi gecesi çok yağmur yağmış olmasına ramen, öğlen güneş açmıştı..Arada bir gözden kaybolsa da arada bir yüzünü gösteriyordu..Biz de bunu fırsat bilerek vurduk kendimizi dağlara, ovalara :)




                                      
                             
Sonbaharla yaprakları sararan dokülen ağaçların, renklerini kaybeden çiçeklerin yerine, kışlık olanlarında yeniden doğuşunu izledik..


Bol bol misss kokulu dağ kekiği topladık..
Pazar günü döndük evimize..

Pazartesi Dünya Engelliler Gününü Engelli kardeşlerimizle geçirdik..Onların nasıl hiçbir engel tanımadan hayata tutunduklarını, nasıl büyük kalpler taşıdıklarını gördükçe mutluluktan gözlerimiz doldu. 

Salı maalesef bir kamu kuruluşunda yapılan hatayı düzeltmek için uğraştım..Çok önemli bir konuda yapılan yanlışlığı görmezden gelebilmeleri insanı çileden çıkarır ama neyseki halloldu..

Sonunda bugün evimde kalabildim..Bir güzel uyuyup dinlendim.Tabi sonrasında da ev işleriyle ilgilenmem gerektiğini hatırlayıp, köle isavraya bağladım :D
Bu yazıyı da bitirirken Kuzey Güney'e geri dönüp, Bitince de bu geceyi bitirmeyi planlıyorum.
Hepinize kucak dolusu sevgilerle,
Hoşçakalın..

3 yorum:

Kadının Sesi dedi ki...

Dolu bir haftanın yorgunluğunu kekik çayı içerek atabilirsiniz. Yalnız kekikler çok değişik geldi. Bizim kekiklere benzemiyor.

görkemli dedi ki...

çok güzel bir öneri teşekkür ederim..kekiklerin cinsi hakkında hiçbir fikrim yok ama aroması bol bir cins olduğunu söyleyebilirim :))

♕Süslü Püslü ♕ dedi ki...

merhaba bloğunuz çok güzel izleyicinizim bende sizi bloğuma beklerim :) hoşçakalın:)

http://suslupuslublog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...