26 Mayıs 2012 Cumartesi

Günaydın, Mutlu Haftasonları :)

Merhabalar,
Günün ilk ışıklarıyla başlayan günüm, keyif çayıyla devam etmekte..Bir süredir post yazamadım çünkü hem benim evimdeki hemde sevdiğim bir ablamın evindeki boya badana işleri ile meşguldüm..Tabi araya bir de ameliyat stresi girdi..Benim değil, ablamın öyle bir durumu oldu..Perşembe sabahı ameliyata diye gittik fakat kullandığı bir ilaçtan dolayı iptal oldu..Hem çok güldük hemde biraz stres olduk ister istemez. Şimdilik başka hastane başvuruları yapılmak üzere askıya alındı..Umarım herşey yolunda gider.
Tabi bu arada gezmelerimden de geri kalmadım..Eşimle yakınlarımızda olan bir tesiste akşam sefamızı yaptık..Onun fotoğrafları eşimin telefonunda kaldı o yüzden paylaşamıyorum..Ordan çıkınca da size daha önce de bahsettiğim domates tarlamıza gittik işte onun fotoğrafları :



Domateslerimiz olmaya başladı :) 
Hemen ardından İzmir'e çok yağmur yağdı. Hatta dolu bile yağdı! Bugün açık gibi hava ama hafta içi yine yağmurlu diyor hava tahminleri..Perşembe ve cuma çarşı, pazar koşturma vardı. Eh mevsim bol meyveli, sebzeli..Çilek ve bezelye kışlık hazırlıklar içinde yer alınca bol bol alınır. Bezelyeler tanelenip dolaba konur. Çilekte bugün kaynatılmak üzere dünden şekere basıldı..Nasıl olacak bakalım. Bayılırım çileğe ve reçeline :)
 Dün akşamda yemekte misafirim vardı.Plansız ve birazda geç karar verilen bir durumdu. Fotoğraflayamadım ama çok güzel bir akşamdı..Bahçe sezonunu açtık böylece..
Kısacası yoğun ama güzel bir hafta geçirdim..
Umarım sizler için de güzel bir hafta olmuştur..
Haftasonunuzunda aynı güzellikle geçmesi dileğimle...
Hoşçakalın :D

6 yorum:

FERİDECO dedi ki...

Bayılıyorum senin bu doğayla iç içe olan yaşantına,darısı başıma darısı başıma...:))

görkemli dedi ki...

İnşallah, Allah kalbinize göre versin.. Bu içtenliğin için de ayrıca teşekkür ederim. :)

Blogger Bolat dedi ki...

İyi hafta sonları dilerim :) sayenizde olmamış domates gördüm :)

görkemli dedi ki...

Gerçekten mi? Ne mutlu bana tanıştırmış oldum sizi:))

Joana dedi ki...

Belas imagens
Joana

görkemli dedi ki...

thanks Joana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...