29 Mayıs 2012 Salı

Yağmur,Yağmur,YAĞMUUURR

Merhabalar


Yağmur İzmir'i bir türlü terketmiyor. Kapalı, sıkıcı, ıslak ve çamur..Şimdi baktım yarın da yağmurlu..Haliyle eve kapandık çıkamıyoruz. Böyle havalarda canı hiçbirşey yapmak istemeyen, birşey yapamayınca da can sıkıntısından patlayanlardanım. Tabi bir de sıkıntıdan bol bol yemek düşünenlerden :)
Havalar biraz daha böyle giderse ben bırakın yaz için zayıflamayı daha çok kilo alacağım galiba..Mesela bugün afiyetle bu poğaçalardan bolca yedik 


Yazları daha çok bahçede geçirdiğimiz için, annemden bir kaç parça kumaş almıştım minder ve yastık yapmak için..Onların dikimi ile uğraşıyorum acemice :)
Bahçe için güzel renkler olduğunu düşünüyorum siz ne dersiniz ? :)
İki gün sonra eşimin doğum günü. Ne yapacağıma henüz karar vermedim. Geçen yıl beklemediği bir kutlama hazırlamıştım birçok arkadaşımızla ama bu yıl yalnız olmak daha cazip geliyor gibi yine de bakıcaz bakalım..
Ben de hal vaziyet budur. Yuvarlanıp gidiyoruz. Havalar bi açsın bahçemdeki ve evimdeki yeni gelişmelerle burda görüşmek üzere.


Hoşçakalın :)

6 yorum:

morpuanlıpembeçorap dedi ki...

hımm poğaça keyfini sevdim..iyi fikir..:)

görkemli dedi ki...

:))tavsiye ederim harika oluyor...

FERİDECO dedi ki...

Ahh yağmurda ev de ve pohaça keyfi işte biz insanoğlu, bende evde olaydım yağmur yağaydı ve de bu pohaçadan yapamadığım için birileri bana yapıp getireydi ne de güzel olurdu:))

görkemli dedi ki...

ahh kıyamam ben sana ferideco..Yapıp göndereyim mi ama yağmur olayına karışamam :)

FERİDECO dedi ki...

Canım benim düşünmen yeter çok mutlu oldum,ben böyle sevindirik delisiyim de hemen mutlu olurum:))

görkemli dedi ki...

bende bendeeee :D varolmamız mutluluk sebebi ben teşekkür ederim :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...