24 Mart 2012 Cumartesi

Bir Haftasonu

Herkese mutlu, huzurlu hafta sonları diliyorum. 

Yurdun genelinde pırıl pırıl güneşli, ferah bir hava mevcutken benim gibi iseniz mutlu olmamak imkansız.Benim için gerçekten öyle. Sıradan bir günü bile bu kadar mutlu kılabiliyor güneş ve bahar.
Geçtiğimiz hafta benim için gayet yoğundu.Sürekli bir koşturmaca ve bir yerlere yetişmek ile geçti. Son iki günü yalnızca benim isteklerim doğrultusunda idi. 
Perşembe günü bir arkadaşımla felekten bir gün çaldık. Amacımız hem gezmek hem de alışverişti. Gezme tarafı tamam da alışverişe çıkıp pek birşey almadan dönmek biraz garipti. Evet bir iki takıdan başka hiçbirşey almadan döndüm. Ben! Sanırım bunda mevsim arası olmasının etkisi de vardı. Kışlıklar tam anlamıyla bitmemiş. Yazlıklar içinde erken olduğunu düşündüm heralde. İşte aldıklarım : 


 Ben takı olarak en çok küpe kullanıyorum. Kolyelerim ve bilekliklerimde çoktur ama nedense pek tercih etmem. Belki özel günlerde o da belki. Bu düğme tarzı küpeler yeni modamız bildiğiniz üzere.
Almamak, kullanmamak olmaz dimi :) 
Cuma günleri de yaşadığım yerin pazarı oluyor. Oraya da gittim ama sebze meyve dışında birşey almadım. Bir tek bu:
 Her evde olması gereken ama benim sürekli ertelediğim bir termostu...
Sonunda aldım. Ben doğayı çok seven biri olarak bu konuda çok şanslıyım. Bizim zeytinliklerimiz var.Genelde can sıkıntımı oralarda atmayı yeğliyorum. Çayıda çok sevdiğim için, termos büyük bir ihtiyaçtı. 
İşte böyle...
Şimdi yazıma son verirken; bu güzel havada kendimi yine doğanın kollarına bırakmak için ayrılıyorum. Bahçemle uğraşacağım müsadenizle.

Görüşmek üzere :))

4 yorum:

Çiçeklendim dedi ki...

Ne güzel bahçeyle uğraşmak.. Bİzler sehrin tozu içinde kaldık. Çok sevgileirmle:)

bırtutamkekik dedi ki...

iyi günlerde kullanınn takılarınızı:)
çok ciciler..
:)
birde termosunuza bayıldım,b,raz büyüğüne bende ihtiyaç duyuyorum hep..
huzurlu hafta sonları;)
sevgiler..

görkemli dedi ki...

evet çok güzel çiçeklendim:)) Özellikle bu aylarda. Uzun yıllarını şehirde geçirmiş biri olarak anlayabiliyorum. Bence her ikisininde ayrı güzellikleri ve zorlukları var. Önemli olan elimizdekilerin kıymetini bilip, değerlendirebilmek..Mutlu kalın:))

görkemli dedi ki...

çok teşekkür ederim birtutamkekik. Bence ertelemeyin ilk gördüğünüz yerde kapın:) ben çok uzattımda ondan.Alınmış alınmıştır derler bizde:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...