9 Mart 2012 Cuma

Magic Fit Korse

Bayanlara Özel !!!
Sizlere daha önce hiç kullanmadığım,gerek duymadığım fakat bir yakınımın tavsiyesiyle tanıştığım korsemden bahsetmek istiyorum. Korseyi kilo problemi olan ya da orantısız vücuda sahip olanlar kullanır sanırdım ve tabi ki anneler:) Bir keresinde annemin içine girebilmek için ne kadar zorlandığını hatırlıyorum da ( bilinçaltımda nasıl bir manzara bıraktıysa artık) hiç sıcak bakmamıştım korse kullanmaya:))
Benim kilomla tek sorunum biraz bi göbeğim olması (ayva tabir edilenden). O yüzden bana bildiğimiz şu askılı alttan çıtçıtlı badilerden olanını layık gördüler.Yok ben almam kullanmam dediysem de sen bir dene dediler. Evet ilk başta giyerken biraz afakanlar bastı beni. Giydikten sonra gayet rahat. Dedim ya kullanmadım ama kullananların fikri; o bilinen korselerden çok farklı olup, insanı sıkmaması ve rahat hareket edebilmeleriymiş özelliği.Vucudunuza bir şekil veriyor ayrıca. Benim en çok hoşuma giden yönü ise bir süredir yolda yürürken, otururken bir kamburluk, bir kendini salma pozisyonum vardı. Zorluyordum bayağı bir kendimi dik durmak için. İşte bu korse dik durmamı sağlıyor. Ayrıca dokusunda bulunan mikrokapsüller üzerinize giydikten bir süre sonra patlamaya ve yağlanma olan bölgede bir incelmeye sebebiyet veriyormuş! Bunu hissedebiliyorsunuz çünkü orası sıcacık oluyor.İşte o korse;
                                             
  Bu da kalça ve popo toparlayıcı olanından:)




  • Nano Teknolji ile üretildiğinden antibakteriyeldir.
  • 1-2 beden incelme sağlamasına ramen,iç çamaşırı kadar rahat kullanım sağlar.
  • Nefes alan dokusuyla gün boyu konfor ve rahatlık sağlar.
  • Dikişsiz ve bedene gelen kısımlar silikonludur.
  • %100 Türk Malı
  • Fiyat : 70.00 TL
       Askılı çıtçıtlı slip (benim kullandığım) modelinin askıları çıkartılabiliyor (straplez bir kıyafetle kullanılabilir) ve istenilen şekil askı takılabiliyor (şeffaf vs.)
Ben kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla sizlere de tavsiye ediyorum.Çevrenizden bulamazsanız benimle splendow@hotmail.com adresimden irtibata geçebilirsiniz.
Hoşçakalın ;)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

magic korse modelleri harika

Unknown dedi ki...

evet bencede çok güzel korse
modelleri var

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...