27 Mart 2012 Salı

Temizliğe buyrun :)

kayısı

elma

Eh o kadar bahar geldi, çiçekler açtı, güneş daha bir güleç deyipte bahar temizliğine kalkışmamak olmazdı.En azından ben böyle durumlarda yerimde duramıyorum. 
Dün eşimde hazır evde iken onunla bayağı bir işe koyulduk. Her zaman aklımda olupta gerçekleştiremediğim odamın yerleşkesini değiştirdim. Eskisine göre daha çok alan açıldı fakat biraz dengesiz oldu. :( Yapacak birşey yok, değişiklikte her türlü sıkıntıya yer var. 
Yapılacak o kadar çok iş var ki;hem içerde hem dışarda..Bu yıl daha çok bahçeme özen göstermek isteğindeyim. Bunun için bloglarda çok çok güzel objeler, çiçekler ve daha çok elde olanlarla yapılabilecekler var. Onlardan da edindiğim fikirlerle umarım güzel olacak. 
Bu hafta çok işim var.Temizliğe ve değişikliklere devam edeceğim. Aynı zamanda arkadaş ziyaretlerim var. Hafta sonu sınavım var. Ertesinden hemen arkadaşlarımızı kabulumuz var. Hemen arkasından yolculuk hazırlığına başlangıç vermem gerek.Eyvaaaahhhh :)
Bir an önce başlasam iyi olacak. Bir süre uğrayamayabilirim...

Sevgiyle kalın.... :)

6 yorum:

AHLâM'DaN dedi ki...

senin gerçekten yardıma ihtiyacın var zor bir durumdasın anlaşılan.Allah yardımcın olsun...

görkemli dedi ki...

Saolun..Olsun sonucu ferahlık, güzellik olsun da uğraşalım:))

Ferhat Bayram dedi ki...

ilkbaharin tek sevmedigim yani evde ailemin temizlik yaparak beni rahatsiz etmesi simdi oturup tv izliycem kalk evladim orayi temizlemem demesi sinir bozucu :d rahat oturamiyom

görkemli dedi ki...

:)) ama yapılması gerekiyor.Sizde haklısınız fakat geçecek biraz anlayış :D

Adsız dedi ki...

Temizliğin verdiği his için herşeye değer :) Kolay gelsin^^

görkemli dedi ki...

katılıyorum pinkymint:) Teşekkür ederim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...