6 Ocak 2012 Cuma

Başrolde AŞK

2004 yılının nisan ayında hayatım farklı bir boyuta doğru yol almaya başladı.O zamanlar doğup büyüdüğüm yer olan Tekirdağ'dan kalkıp İzmir'e okumaya gelmiş olan ben;kaderin ağlarını ördüğünü nereden bilebilirdim?
Ömrünün ilk yirmi yılını anne baba ve üç kardeşten (kardeşlerin en büyüğü bendeniz)oluşan bir ailede acısıyla tatlısıyla gayet normal bir hayat sürmekteydik.Her ne kadar annem daha karnındayken ne kadar inatçı olduğumu söylese de ben böyle olmadını düşünürdüm..Ta ki o tarihe kadar.
Evet büyük bir aşk yaşıyordum.Seviyor ve seviliyordum.Herşey çok iyi gidiyordu.Anlayışlıydık ve sonuna kadar güveniyorduk.Ama hesaba katmadığımız birşeyler vardı.Ailemin kabul etmek istemediği uzaklık sorunu ve daha birçok şey..
İşte o noktada benim inatçı ruhum ortaya çıktı ve tüm zorluklara ramen 2006 yılında aşka ve hayat yolculuğuna imzamızı attık:))
Yaşadığım yeri,ailemi,arkadaşlarımı,anılarımı birçok şeyi geride bırakıp yepyeni bir yerde yeniden bir aile ve arkadaşlar biriktirmeye başladım.Zorlandığım, bocaladığım,kırgınlıklar yaşadığım oldu.Ailemle sorunlarımı çözdüm ama tabiki gurbetlik zor meziyet!
Her ne yaşarsam yaşıyayım eşim her zaman yanımda oldu.Bu da tüm yaşananlardan ders çıkarmamı sağladı.Tabi O'na olan sevgimi de katladı.
Şimdi onunla bir hayatı paylaşıyor,yaşıyor,yaşlanıyoruz:)

Biliyorum ki ömrüm olduğu sürece O'nu seveceğim ve O'nunla geçen her güne şükredeceğim.
:)

4 yorum:

AsOrTiK dedi ki...

allah ayırmasın sizi:)) mutluluğunuz artarak uzun uzun yıllar devam etsin. hep böyle kalın:))

bloguma hoşgeldin. her zaman beklerim:)
sevgilerimle

görkemli dedi ki...

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için..hoşbuldumm..gelirim ;)

Unknown dedi ki...

Yaşadığınız yerden aileden ayrılmak bir aşk uğruna dahi olsa çok zor ama eşiniz hep yanınızda olmuş ne güzel. Allah her zaman mutlu etsin. Sevgiler...

görkemli dedi ki...

Öncelikle hoşgeldiniz..Çok teşekkür ederim Allah ım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah..Sevgiler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...